Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esti fényfesztivál – Luca napi kajakos-kenus-raftos átevezés Budapesten

2022. december 27. kedd @ 15:00 18:00

AZ EXPLORERS-FELFEDEZŐK csodálatos téli vízitúrás kalandra hív minden érdeklődőt december 27-én, délután Budapestre.

Fénykoszorúkkal díszített, gazdagon kivilágított tengeri kajakokkal, kenukkal és raftokkal üzenjük meg a sötétnek, hogy mi vagyunk az erősebbek, mert nem punnyadunk otthon a Netflix előtt, mert élni akarunk, és élni is fogunk, nem csak éldegélni. Mert a jókedvet akkor is magunkkal visszük, ha éppen kevés van belőle – hadd sokasodjon közöttünk!

HA SZERETNÉL, GYERE SAJÁT HAJÓVAL!

Óbudáról, az EXPLORERS Római bázistól indulunk, ahol feldíszített hajókkal várunk!

Részletek és jelentkezés: https://felfedezok.hu/vizitura/2022-12-27-esti-fenyfesztival-luca-napi-kajakos-kenus-raftos-atevezes

HA SZERETNÉL, GYERE SAJÁT HAJÓVAL! Gyere feldíszített saját hajóval, túradíj kedvezménnyel, vagy túrázz velünk, adunk hajót, csak segíts feldíszíteni 😉 Minél fényesebb az amúgy is biztonságos, karbantartott saját hajód a sötétben, annál jobb! A túra bejelentett, ezért a részvételhez regisztráció szükséges. Hívj, ha kérdésed van!

Csak tapasztalt vizitúrázóknak! Budapesten átevezni odafigyelős dolog, pláne este! Nyilván ki leszünk világítva, erről szól a dolog, de a csoportban haladás és a biztonság mindennél fontosabb. Ezért csak akkor jelentkezz, ha idén már rendszeresen és biztonsággal kajakozol vagy kenuzol, biztosan kormányzod a hajódat, tudsz úszni és tudsz csapatban evezni.

(borítókép forrása: kajakgal.dk)