Kikötői Clean Up csónakkal – Tisza-tó

Mikor:
2021. május 8. szombat egész nap
2021-05-08T00:00:00+02:00
2021-05-09T00:00:00+02:00
Hol:
Kárász Kikötő
Tiszaderzs
Kontakt személy:
Kikötői Clean Up csónakkal - Tisza-tó @ Kárász Kikötő
Egy tisztább Tiszáért! Csónakos szemétszedés a vízen, a tiszaderzsi Kárász kikötőt övező ártéren és a közeli élő Tisza szakaszon.
A részvétel önkéntes, és ingyenes!
Az esemény szervezői:
Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségben
és
Tiszaderzs település önkormányzata
Kérjük a kikötőben csónakkal rendelkező személyeket, hogy akár 1-2 órára segítsenek nekünk, amennyiben idejük engedi. A résztvevő csónakok számától függően tudunk azokba 1-2 fő segítő személyt elhelyezni.
Az eseményre max 20-25 fő segítő személyt várunk a csónak tulajdonosokon kívül. Zsákokat és valamennyi kesztyűt is tudunk biztosítani, de ha van hozzatok nyugodtan. A legjobb szerszám amit egy -egy csónakba hozni kellene az a GEREBLYE! ..ezzel tudjuk oda húzni a hulladékot a hajtótesthez. Játszós ruhába öltözzetek, mert piszkosak leszünk:)
Párdi Bence is megtisztel bennünket segítségével, akinek előre köszönjük a szükséges eszközöket, és a szállítás leszervezését!
Az eseményre az aktuális covid szabályzás betartásával kerül sor. A szervezők a helyszínre érkező segítőket csoportosulás nélkül az adott hajóegységhez kísérik. A hajó egységekben a csónakvezetőkkel együtt max 2-3 fő tartózkodik, távolságtartással, vagy maszk viseléssel. A hajó egységek külön-külön egymástól távolabb eső területeken végzik a hulladékgyűjtést.
Kérjük a csónakvezetőket, hogy a szervező ,a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében facebook oldalán az üzenetküldés-re kattintva jelezzék részvételüket, és azt, hogy mennyi időre tudnak az eseményen részt venni.
A segítőktől úgyszintén az oldalunkról kérünk egy üzenetküldést, hány fővel szeretnének részt venni, milyen időtartamban. Mindenkinek visszajelzünk, és az esemény előtt, és a létszámot lefixáljuk.
Előre köszönjük: a Tisza nevében!