Kedves Érdeklődők!

A MagyarVizitura weboldalon jelenleg 116 vízitúrás táborhely / kemping található vízterületenként kategórizálva, sorba rendezve (ahol lehetséges, ott a folyásirányt követve), folyamkilométerekkel ellátva. Ezek az információk teljes mértékben saját gyűjtések, a kempingek egy részében mi magunk is vezetünk túrákat, a többieket pedig felkerestük személyesen.

A táborhelyekről jelenleg a következő információk találhatók:

– elérhetőség (telefon, cím, webcím, GPS)
– folyamkilométer
– rövid leírás
– vízterület szerinti elhelyezkedés

Továbbiakban a 2009-ben elkezdődött Vízitúrás Táborhely Minősítő projektünket innen (a Víziló Vízitúra oldalunkról) teljes egészében áthelyezzük erre az oldalra.

A következő lépés az egy olyan minősítő rendszer kialakítása, ami hasonlít a szállodák *-os rendszerére (csak  a mi vízitúrisztikai területünk miatt sokkal érthetőbb és jobban jellemzi a valóságot)  ehhez azonban összefogásra van szükség.

Az eddigi adatokat az alábbi kérdőívvel gyűjtöttük össze (a szempontrendszer azóta bővült)

– ezen anyagok felhasználása csak tőlünk kért írásos engedéllyel lehetséges – 

kerdoiv_taborhely_minositeshez

Nézzetek körül a „házatok táján” és ha van olyan kemping / táborhely, ami nem szerepel nálunk, küldjétek el az elérhetőségeket, írjatok róla jellemzést, segítsetek abban, hogy az adatbázisunk minél teljesebb legyen.

A tulajdonosok pedig töltsék ki a kérdőívet és küldjék el nekünk (szerkeszthető verziót küldök e-mailben, kérjétek az info@magyar-vizitura.hu címen)

Egyenlőre ennyi. Továbbiakban minden információt megtaláltok itt!

h.