A kisbodaki Vízi Kultúrház ismét Vízi Jártassági képzést szervez. Az esemény ingyenes, rövid és tömör, jogosítványt ugyan semmire sem ad, de tudást és ismeretet mindenképpen! A részletek a facebook eseményből

https://fb.me/e/23cN5j4bN

Nyílt Vízi Jártassági Tanfolyam a Szigetközben, Kisbodakon.
Egy rövid, de alapos oktatással, vízitúrával és csodás fahajó-bemutatóval színesített szeptemberi természetjáró napra hívunk minden érdeklőt!
—————————
Az esemény i n gy e n e s , de támogatást elfogadunk!
—————————
jelentkezés csak e-mailben: jelentkezes@dr-vtsz.hu

Részletek:


A nap célja: a vízitúrázás hazai szabályainak, lehetőségeinek megismerése, a fontos vízi KRESZ szabályok részletes átvétele, biztonsági tudnivalók és természetesen a túrakenu irányítás megtanulása elméletben és gyakorlatban – egyedül vagy családdal

Találkozó: 09:30, Kisbodak, Vízi Kultúrház

09:40 – 11:00 Oktatás teremben vagy szabadban (időjárás függő). Ez inkább egy kötetlen beszélgetés, ahol átbeszélünk minden, ami ebben a témakörben fontos és mindenképpen tudni kell a vízreszállás előtt.

11:00 – 12:00 Gyakorlás a kikötőben és FAHAJÓ KIÁLLÍTÁS, KIPRÓBÁLÁS
Utána rövid vízitúra az ágrendszerben.

Az esemény után egy tál finom meleg ételre a vendégeink vagytok!

Hozni kell: váltóruha és cipő, eső elleni védelem, víz, csoki, szendvics, olyan lábbeli, amivel vízbe lehet lépni, tányér, kanál, villa (NEM adunk műanyag evőeszközt:) ) íróeszköz és papír.

Ezen a napon a fahajóépítők találkozójába csatlakozunk bele (részletek): https://fb.me/e/1c8AVcVeGSok szeretettel vár Benneteket Kisbodak!