Üdv Mindenkinek!

Rég óta tervezgetjük itt a Víziló Vízitúránál, hogy csinálunk egy pár „vizuálisan szívderítő” fotóversenyt, amiben bárki részt vehet, aki megfelel a feltételeknek, és persze aki szeretne egy – két ingyen vízitúrát vagy egyéb értékes ajándékokat nyerni.

Így  megszületett az I. Vízpart Szépe Szexi Túrázólány fotóverseny:

Küldjetek nekünk olyan képet, képeket túrákról vagy egyéb vízparti eseményekről, amin szép szexi lányok szerepelnek. A lányok nevét és a Ti neveteket tüntessétek fel, elérhetőségekkel (ezek nem kerülnek nyilvánosságra) és mi a közönség segítségével  megválasztjuk a legszebbeket és nem felejtjük el díjazni sem 🙂

lanyokA verseny szabályai:

Bárki küldhet fotót,a következő feltételek betartásával:

– a fotót beküldő és a  fotón szereplő személy nevét és elérhetőségét elküldi a fényképpel együtt. Ezt mi bizalmasan kezeljük és leellenőrizzük!

– a fotón szereplő személy elismeri, hogy beleegyezik a fényképének weboldalra kerülésére, és kijelenti, hogy elmúlt 18 éves. Erről egy rövid nyilatkozatot kérünk.

– a fotón szerepelnie kell olyan részletnek, amiből egyértelműen kiderül, hogy a kép a természetben, lehetőleg vízparton vagy vízben készült.

– a 18 karikás fotótémákat külön kezeljük, azok nem szerepelnek együtt a nem 18 karikás fotókkal 🙂

– Több fotóval is lehet versenyezni, de beküldőnként csak egy nyeremény jár!

Ha egyetértetek ezekkel a feltételekkel, akkor keresgessetek az otthoni archivumokban és küldjetek fotót az info@vizilo-vizitura.hu címre.

Határidő:2010 SZEPTEMBER 1

A képek felkerünek ide és természetesen a Víziló Vízitúra weboldalára, és szavazni is ott lehet majd!