Üdv minden látogatónak!

Eddig vártam ennek az oldalnak a frissítésével, mert kíváncsi voltam arra, hogy az eredeti funkciója  –  minden Magyar vízitúrával foglalkozó szervezet, vállalkozás promótálása – megvalósulhat-e, azonban rájöttem arra, hogy ez sosem valósulhat meg.

Senkit sem érdekelt az ingyen reklám. Számtalan céget megkerestem, felhívtam személyesen saját költségemre, e-maileket küldtem, hogy legyen végre egy olyan közös megjelenése a Magyar Vízitúrázással foglalkozó cégeknek, ahol a békés konkurálás és persze sok-sok MUNKA következtében mindenkinek nagyobb szelet jutna abból a képzeletbeli tortából.

Ennek semmi eredménye nem volt, egy cég sem válaszolt a megkeresésemre, így úgy döntöttem, hogy az oldal eredeti funcióját a mai nappal megszüntetem, és a továbbiakban más irányvonalat vesz a magyar-vizitura.hu

Ettől kezdve az oldal minden témája a Víziló Vízitúra (www.vizilo-vizitura.hu) túrázói közösségének szól, és reméljük, hogy ezzel többet segíthetünk kedves kis országunk vízi turizmusának fejlődésében.

admin