Kedves Vízitúrázók! Az oldal jelen állás szerint várakozó álláspontba helyezi magát és nem jelenít meg új tartalmakat. Egyébként is át kell konfigurálnunk és gondolnunk a tartalommal való feltöltés módját és helyét, erre van most időnk bőven. Ha valami érdekes információtok van, írjátok meg nekünk: office@dr-vtsz.hu Mindenki tartsa be a szabályokat és kérünk, hogy olvassátok el a DR-VTSZ baráti ajánlását:

Kedves Vízitúrás Barátaink!
Olyan helyzethez érkeztünk el, olyan idők köszöntöttek ránk, melyre cseppet sem voltunk és vagyunk felkészülve – lelkileg semmiképpen. Bár nem szívesen tesszük, de kénytelek vagyunk foglalkozni a témával és megragadni az alkalmat, hogy felkészülve közösen tekintsünk a jövőbe.
Szövetségünk civil baráti ajánlása a következő: míg a helyzet nem stabilizálódik és nem kezdjük el látni az alagút végét a veszélyhelyzettel kapcsolatban, azt javasoljuk mindenkinek, hogy halassza el későbbre a szervezett túráit, programjait. Feleslegesnek tűnhet ez, azt gondolván, hogy egy kis természetjárás nem árthat – és ez a dolgok jelenlegi állása szerint minden bizonnyal így is van, ám úgy gondoljuk, hogy az erkölcsi jó érzés azt diktálja, hogy míg a világ körülöttünk lassan ún. stand-by módba megy át, mi ne vízitúrákat hirdessünk és túrázzunk, úgymond szórakozzunk.
Készüljünk azonban arra, hogy egyszer ez a vészhelyzet is véget ér és visszatérhetünk a régi mederbe. Készüljünk arra is, hogy a kormányunk mindent el fog követni azért, hogy a régi szép világ mihamarabb visszatérjen.
Lesznek veszteségek, remélhetőleg kizárólag könnyen pótolható anyagi veszteségek. Arra biztatunk minden vízitúrás szolgáltatót, hogy követhető módon próbálja rögzíteni a vis-major helyzetből adódó veszteségeit (túralemondások, stb.), hogy ha egyszer a jövőben lesz bármilyen lehetőség ezekre hivatkozva kompenzációt kérni, akkor ezt időben és felkészülten megtehessük.
Mindenkinek jó szerencsét, kitartást kívánunk és találkozzunk mihamarabb a vízpartokon!