A jelenlegi időszakkal teljes mértékben – legyünk stílusosak – kompatibilis az alábbi kezdeményezés Szigetszentmiklósról – önidőmérős GPS-el dokumentált evezések versenye. Idézet a facebook-ról


Itt van az első online vízitúra verseny, amely a kijárási korlátozás alatt is lehetőséget ad egy kis versengésre, közös motivációra, endorfin termelésre.

A szabály egyszerű:
1) Teljesítsd az általad választott távot és rögzítsd GPS-szel az útvonalat a kedvenc fitness alkalmazásod segítségével.
2) Küldd be az eredményedet az űrlapon: https://forms.gle/unrmz6WRpixRdiJv6 (Ne felejtsd el publikusra állítani az edzést.)
3) Közben tartsd be a kijárási korlátozásokat: ne menj tömegbe, egyedül evezz, többes hajókban csak azokkal, akikkel egy háztartásban élsz, tarts távolságot.
4) Fairplay! Légy őszinte.
5) INGYENES!
6) Tölts fel ide egy fotót magadról, a hajódról, a tájról, bármiről. 🙂

Távok: 6 km, 12 km, 20 km.

Kategóriák:
* verseny kajak-1 női/férfi
* verseny kajak-2 open
* túra kajak-1 női/férfi
* túra kajak-2 open
* kenu-2 open
* kenu-3 open
* kenu-4 open
* SUP
* outrigger
(Távok összevonása, vagy szétválasztása előfordulhat az indulók számának függvényében.)

Egy versenyző több időeredményt is beküldhet, a legjobbat fogjuk figyelembe venni. Egy versenyző több távon és kategóriában is indulhat, mindet figyelembe fogjuk venni.

Ha folyóvízen evezel, akkor úgy jelöld ki a pályát, hogy a sodrás kb. ugyanannyit segítsen, mint amennyit visszatart. Tehát felfelé és lefelé is evezz.