A SUP The Lifestyle csapatától, Bernadettől kaptuk ezt a rövid, ám igen lényegretörő leírást a téli vízitúrás öltözködéssel kapcsolatban. Ők SUP-osok, s ha a tanácsuk a SUP-osok számára tökéletes, akkor egy kenuban, kajakban is tökéletes lesz

Forrás: https://www.supthelifestyle.hu/l/egyszeru-blogbejegyzes

Technikai ruházat hűvösebb időben 

2022.03.07

Többen kerestek minket az ügyben, hogyan is öltözzünk az elkövetkező időszakban ha túrázni, evezni megyünk. Amikor az időjárás hűvös attól még lehet evezni, túrázni ,kedvenc időtöltésnek élni . Mivel mi is egész évben vízen szoktunk lenni.

Véleményünk szerint a vízbiztonság és a megfelelő evező tudás mellett a nagyon fontos az időjárásnak megfelelő technikai ruházat.

Mi a Prolimit , Brunotti neoprén ruhákra esküsznek. Mivel tavaly és inden tavasszal csak ezekben a ruhákban eveztünk , tehát bőven tudtuk tesztelni miben is tudunk kényelmesen evezni úgy, hogy nem hűl ki a testünk és vígan, mosolyogva tudtunk túrázni.

Amit mi hordunk …..Pl: imádjuk a Prolimit wmns SUP Neo Long nadrágot , Innersystem Long Arm Top akar egy Prolimit Hoodyval. Vagy Brunotti SQ Long John szintén Arm Top kombo + Prolimit wmns Hoody . Fontos a megfelelő lábbeli viselése is …nekünk a Prolimit Predator 6.5 mm csizma vált be /még a jéghideg Soca vize sem fogott ki rajta !/

És még megemlítenénk az NRS Hyprotex száraz felsőt. Ezen kívül van amikor kesztyűt és sapkát is magunkra rántunk.

A neoprén ruhákon kívül léteznek a száraz ruhák is, de erről véleményt nem tudunk alkotni mivel – ahogy írtuk – neoprene ruhát viseltünk.

Reméljük mindenkinek hasznos információval tudtunk szolgálni:)