A csákánydoroszlói Kormorán Kenu Egyesület és a WeKing Egyesület közös elhatározásából 2016-ban hatodik alkalommal kerül megrendezésre a RábaLapátolás. A 24 kilométeres kajak-kenu verseny 2016. június 18-án szombaton várja a versenyzőket.

RL_2016A Rába a versenyzés tekintetében egy merőben más képességeket igénylő folyóvíz, mint a Vízitúra Kupa többi állomásának helyszínt adó folyók. Ezért úgy gondoljuk, hogy egy valódi vadvízi verseny hiányát tudjuk pótolni.

Rajt a csörötneki kempingnél, cél a csákánydoroszlói Vízi Vándor Táborhely kikötőjénél. Ez a Rába talán legszebb szakasza, és gáton sem kell átkelni.

A rajt az időpontok és a várható vízállás függvényében egyesével lesz, egy kijelölt kapu alatt. Az átvágás használata TILOS, az átemeléssel járó távrövidítés automatikusan kizárással jár!

Nevezési díj: előzetes internetes regisztrálással 3.000 Ft / fő, a helyszínen 3.500 Ft / fő.

A nevezési díj tartalmaz 1 db pólót, elismerő oklevelet és a kategória győzteseinek járó kupát, a dobogós helyezetteknek érmet és egy tál meleg ételt, szállásdíjat a versenyt megelőző és a verseny napjára.

A célban frissítőt kínálunk.

Helyben regisztráció: június 18-án, szombaton 12.00 órától. Start: 14.00 órától.

Eredményhirdetés előreláthatólag: 18.30-kor a csákánydoroszlóii kempingben.

Az eredményhirdetés után – az előző évekhez hasonlóan – kisorsolunk egy Apacs-4 típusú kenut a VargaKenu felajánlásából.

Az eredményhirdetés után mindenkit szeretettel várunk a kempingben rendezett ingyenes koncertre! Fellép a River Runners. A koncert előtt sörivó verseny is lesz, amelyre várjuk 3 fős csapatok jelentkezését a helyszínen.

rsz_rovújA verseny másnapján a Kormorán Kenu Egyesület szervezésében megrendezésre kerül a II. Rába Oda-Vissza verseny.
Kérjük minél többen maradjatok az esti bulira és a másnapi versenyre!

Hajókölcsönzés és a szállással kapcsolatos információk: Sásdi László 30/376-7978